Història

Rabasa. Pinyons i revolució

Diuen que anar amb bicicleta és una de les poques coses que no s’obliden mai. En el meu cas, la bicicleta ja formava part del meu món molt abans de poder-hi pujar.

El meu avi, Simeó Rabasa, va intuir que la bicicleta s’acabaria convertint en el vehicle del futur. Aquest artefacte de dues rodes el tenia fascinat. Era racionalment perfecte. No consumia, podia suportar pes i era la manera més divertida de viatjar. Hi creia tant que l’any 1922 va fundar la seva pròpia marca de bicicletes Rabasa i va pedalar-hi durant més de 70 anys.

Potser és cert que els somnis s’hereten. Sempre he relacionat el fet d’anar amb bicicleta amb un estil de vida i amb un compromís amb l’entorn. Respectant el silenci, saludant al passar. Per això vull continuar el propòsit d’universalitzar l’ús de la bicicleta en l’entorn urbà. Davant la situació a les ciutats actuals, és del tot necessari.

Rabasa inicia un nou cicle. Una nova revolució. I nova perquè ho fa mitjançant nous models de bicicleta que representen una resposta original a les necessitats actuals de mobilitat a l’urbs i als seus diversos usuaris. Eficiència i diversió al moure’ns. Aquesta és la clau.
Rabasa també continuarà sent fidel als valors que la van veure néixer: bicicletes resistents que combinen utilitat i entreteniment. L’ambició torna a ser la mateixa Simplificar la complexitat.

Comptem amb tu en aquest nou viatge.

signatura

Albert Adami Rabasa
General Manager